Veckans Budskap för bättre mående #1

Sociologi/livsåskådning, Veckans Budskap, Viktig Info! / 2018, blogg.se, esmeralda, familj, inspiration, livet, psykisk hälsa, rådgivning, samhälle, semester, sociologi, sommar, spådam, tankar, tips, vardag, veckans budskap, åsikt / Permalink / 5

(null)

Hej vänner! 

Idag ville jag reflektera lite kring ett ämne som har stört mig ett tag.  Det är negativitet, negativa tankar och beteenden.  Känna behovet av att jämföra oss med andra och bry sig om saker som inte riktigt betyder något för oss egentligen.  Det är så viktigt för oss att rensa huvudet från onödigt drama och negativitet. Fokusera på vad som verkligen är viktigt och hjälpa dem som behöver. 

Det bästa sättet att känna sig motiverad, energiserad och känna en större känsla av syfte i livet är att ge och hjälpa andra.  En enkel generositetsgåva har kraften att kraftigt påverka andras liv. 

Sann glädje och lycka kommer från att ge, inte från att ha social status, framgång, pengar, ett fint hem, etc. men att ge.  Ge någon ett leende idag, se hur de reagerar. Jag slår vad om att du får ett varmt leende tillbaka ❤️👽Sprid kärlek yall!  Kärlek övervinner all rädsla.     
Gilla om du håller med!  👏😍 
Och med detta vill jag också avslöja den goda nyheten att det snart kommer bli en PARFYMTÄVLING i samarbete med @parfymse
(null)
Tyvärr kommer det endast kvinnliga lukter, men du som man kanske föredrar lite feminina lukter också? :)
 

(null)

Spread love yall! Love conquers all fear. 
Like if you agree!  P.s njut av ledigheten om du är ledig👏😍
(null)
     
#1 - - Steve:

Great message. Lovely.

#2 - - Jenny XsiX @jennydear insta:

❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏽🙏🏽✌🏽✌🏽✌🏽😘👋🏽👐🏽👏

#3 - - @jennydear:

Babe i cant see you on insta, 😭 or is my insta app that’s being a lil’ bi 😒

Svar: Hey boo. I don’t know honestly. Maybe you should delete and redownload the app?
Isabella Lilja

#4 - - Anna-Karin:

Wow(: fint skrivet, verkligen!

Svar: Tack ❤️
Isabella Lilja

#5 - - Liselotte Johansson:

Håller med.

Svar: ❤️
Isabella Lilja

Till top