Jag har inte ätit normalt i över en vecka

PERSONLIGT, Psykisk hälsa, Sociologi/livsåskådning, Veckans Budskap / inspiration, psykisk hälsa, styrka, ångest / Permalink / 10
Hej bloggen. 

Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg. Ska jag börja med att jag har fått tre grova panikattacker på en och samma vecka? Att jag har vaknat upp flera gånger denna vecka med ångest? Kunnat gråta konstant nästan en hel dag?
(null)
Eller att jag inte har handlat mat och ätit bra? Att jag har levt på coca cola och cigg. Och troligen en halv pizza slice om dagen. 

Har knappt någon aptit. Har jag utvecklat en temporär ätstörning?  Fick höra"Du, det låter som att du är deprimerad"

Va?! Jag? Nae. Jag kan ju fortfarande tycka saker är roligaJag har varit deprimerad. Rejält. Så jag vet. 
Detta är ingen depression, troligen är det kanske en liten minijävel för att jag inte har tagit hand om min stackars kropp så bra och rökt mer cigg än jag borde, sovit 2h om nätterna och ibland inget alls. 

Nä detta går över. Jag måste vara stark. Har varit det hela mitt liv. Kanske drf min kropp gör motstånd nu. För den pallar inte mer. Brev till mig själv från mig själv:

"Förlåt. 
Jag vet att du har haft det åt helvete. Jag vet att din mamma är sjuk. Jag vet att du isolerar dig själv för att du är rädd att ingen förstår dig. Förlåt. 
Jag önskar jag kunde ta bort allt negativt som har hänt dig, jag önskar att du inte hade behövt vara ensam i källaren den kvällen 2015 när du tänkte ta livet av dig.  Jag önskar att du och din lillebror hade en bra relation, att du kunde finnas där för honom. Att han inte behövde känna sig ensam hos sin pappa. Jag önskar att Du visste vem din pappa var.  Jag önskar. 

Men jag är stolt över dig Bella. Jag älskar dig Bella. Du är värdefull. Du kommer träffa andra som vill dig väl. Du är fin. Ta hand om dig. Snälla."

Förlåt bloggen. Jag vet att ni är vana att se mig glad och uppåt. Jag är forfarande det. Bara det att jag har varit EXTREMT känslig senaste veckan.  Måste bara ta tag i mig själv. Fan TVINGA i mig maten. Det går över. Det måste ❤️

slänger upp en gammal bild på mig när jag var korthårig. :) söt. Vad brukar ni göra när ni inte mår så bra? <3  (null)

"Here we go again, God shine your love on me, save me please. " Kanye West - Cudi Montage

#1 - - Anonym:

Jag brukar dricka kamomill te och kolla på någon mysig film/serie.

Krya på dig <3

Svar: Kamomill is tha shiet ❤️
Isabella Lilja

#2 - - Anonym:

Usch fyfan jag förstår hur det känns. Men jag lovar dig en sak gumman, att allt löser sig ❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️
Isabella Lilja

#3 - - DF:

Du är svart. Afrikaner gråter inte.. afrikaner är starka. Pinsamt

Svar: Jaha ? Vet inte om jag ska skratta eller gråta till din kommentar. Ok måste nog skratta för afrikaner gråter inte???!!,??!,?,???,??!!!
Isabella Lilja

#4 - - Sogir:

Kämpigt :/ Jag snubblade över din blogg och detta var det första inlägget jag läste. Jag har en liknande period där jag känner mig semi-deprimerad, och känner igen känslan. Jag har däremot inte gått igenom det som du beskriver, och kan omöjligt sätta mig in i dem känslorna. Det enda jag kan säga är; klart man skall vara stark, men det är också okej att få vara svag. Ta hand om dig, och så hoppas jag att det blir bättre snart! /Random person

Svar: Tack!! Det blir det <3 kram
Isabella Lilja

#5 - - Being Sober:

Hej.
Det låter verkligen som att du är inne i en jobbig period. Skickar över en massa styrkekramar åt ditt håll. ♥
Detta är första gången jag läser inne hos dig och undrar; har du någon du kan gå och prata med när det är så här tufft?
Att inte ha någon som kan ta emot all skit man känner är supertufft.
För att svara på din fråga i inlägget: Jag brukade ta till alkohol då jag inte mådde så bra. SÅ fel. Är idag 39 år och har bett om hjälp. Kämpar på med att hitta andra verktyg.

Så, det är väldans viktigt att be om hjälp. Speciellt då såna här perioder är återkommande och om man tar till fel saker. Just saying.

Kram på dig och lycka till. ♥

Svar: Hej! Tack för din kommentar och dina styrkekramar ❤️
nae dom flesta är på semester nu. Går till en kvinna en gång i veckan. Och har inte riktigt nån nära vän där jag bor just nu. Så bloggen fick bli min räddning ♥️

Ooh alkohol gör saken värre, speciellt dagen efter man har druckit... Been there Done that.. starkt av dig att sluta med det och söka hjälp!
Isabella Lilja

#6 - - Anette:

Hej
Jag kan förstå att det inte är lätt när man känner som du gör. Jag vet att ångestattacker inte är lätta att ha att göra med. Jag får också sådana inte lika som du får. Jag kan förstå att det inte är lätt. Jag har aldrig haft så kämpigt som du verkar ha det men du ska se att det kommer att bli bättre. Jag kan förstå att det är svårt att äta men kämpa på med att äta mer. Jag hoppas att du mår lite bättre.

Svar: Tack så hemskt mycket! #tillsammansärvistarka <3
Isabella Lilja

#7 - - Mandy:

Wow, du ser ut som en sångerska eller skådespelare! =D
styrkekramar till dig!

Svar: Aww tack hjärtat! Jag är en sångerska men inte spelat in något ännu. Kanske kommer ♥️
Isabella Lilja

#8 - - Micaela:

Du som skrivit att afrikaner gråter inte utan att dem är starka och pinsamt!
Jag vill bara säga en sak till dig!
En person som gråter är inte svag, den har helt enkelt varit stark förlänge!
Och till dig! Du tycks vara en stark person med ett väldigt bra tankesätt! Önskar det fanns fler som dig! All cred till dig kämpa på! Styrke kramar! ❤️

#9 - - Denize :

Hej! Du frågade om ett länkbyte. Jag har lämnat min Mail här så kan vi pratas vid om det! Bara att höra av dig! Kram Denize

#10 - - Den du hatar:

Saknar den här tjejen hur mycket som helst! Hon betydde allt för mig! Det känns som jag har ingenting att leva för längre!

Till top